ncm11
Jep Nuix - Jenji

JEP NUIX
jenji
NCM11

1. AD VALOREM (1984) 5’ 10” Per a flauta sola Flauta: Jep Nuix Amb l’autorització de l’editor de la obra, CLIVIS Publicacions, Barcelona.
2. VOILÀ! (1985) 8’ 10” Per a trio de corda Violí: Ala Voronkova, Viola: Josephine Fitzpatrick, Violoncel: David B. Runnion Solistes de l’OCB Per cortesia de la Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (OBC). Enregistrament cedit per Catalunya Música. Amb l’autorització de l’editor de la obra, CLIVIS Publicacions, Barcelona. Enregistrat a la Fundació Tàpies, el 24 de març de 1992, dins del cicle “Música d’Avui”.
3. PERCUFLÚ (1994) 8’ 49” Per a flauta travessera, percussió i electrònica en viu Flauta i electrònica en viu: Jep Nuix, Percussió: Fede Giberga Enregistrament cedit per la Fundació Joan Miró de Barcelona. Enregistrat a la Fundació Joan Miró, el 20 de juliol de 1995, dins del cicle “Nits de Música”. Concert de l’estrena d’aquesta versió.
4. -4º A ALLSCHWIL (1989) 10’ 36” Per a flauta, oboè, clarinet, vibràfon, piano, violí, viola i violoncel Grup de Cambra dels Solistes de l’Orquestra Ciutat de Barcelona. Flauta: Tal Perkes, Oboè: Disa English, Clarinet: Larry Passin, Vibràfon: Josep Martínez, Piano:Mª Rosa Llorens, Viloí: Antoni Peña, Viola: Barbara Hamilton, Violoncel: Lourdes Duño Dir.: Ernest Martínez Izquierdo Per cortesia de la Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (OBC). Enregistrament cedit per Catalunya Música. Enregistrat a la Fundació Tàpies, el 18 de febrer de 1991, dins del cicle “Música d’Avui”. Concert de l’estrena
5. ...AND SAX MAKES SIX (1992) 8’ 25” Per a un saxofonista solista (soprano i baríton) i quintet de corda Grup Interinstrumental de Barcelona: Saxos: Josep Mª Aparicio, Viloins: Anton Zupancic, Edith Maretzki, Viola: Fernando Villegas, Violoncel: Joaquim Alabau, Contrabaix: Josep Mensa Dir.: Carles Lobo Enregistrament cedit per la Organització del X Festival Mondiale del Sassófono, Pesaro, Itàlia. Enregistrat al Teatre Rossini de Pesaro el 3 de setembre de 1992. Concert de l’estrena.
6. VARIACIONS, EVOLUCIONS, MUTACIONS (1995) 11’ 27” Per a flauta, clarinet, piano, violí i violoncel Flauta: Bernat Castillejo, Clarinet: Oriol Romaní, Piano: Jordi Masó, Violí: Santiago Juan, Violoncel: Lluís Heras Enregistrament cedit per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, Girona. Enregistrat el 22 de juliol de 1995 al XV Festival Internacional de Múusica de Torroella de Montgrí. Concert de l’estrena.
7. ESPIRALS (1994) 11’ 48” Per a orquestra Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya. Dir.: Paul Polivnick Per cortesia de la Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (OBC). Enregistrament cedit per Catalunya Música. Enregistrat al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 20 de gener de 1995. Concert de l’estrena.
8. STACK (1995) 9’ 42” Per a flauta i percussió Flauta: Jep Nuix, Percussió: Fede Giberga Enregistrament cedit per la Fundació Joan Miró de Barcelona. Enregistrat a la Fundació Joan Miró, el 20 de juliol de 1995, dins del cicle “Nits de Música”. Concert de l’estrena. requestScroll al inicio